Kedves Látogató!

Örülünk, hogy ránk talált. Üdvözöljük honlapunkon!
 
A DryerDoctor Kft. jogelődje 1992-ben alakult, cégünk mára vezető szerepet tölt be hazánkban és európai szinten is a szárítók energiatakarékos üzemeltetésében, optimalizálásában, a szárítótűz elleni védelem fokozásában. Gyártmányaink egyedülállóan magas színvonat képviselnek. 
 
2012. november 27-én 230 558 lajstomszámon a Keresztáramú szemestermény-szárítók üzembiztonságát és hatékonyságát növelő berendezés és eljárás kidolgozására a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala a DryerDoctor Kft. tulajdonosainak szabadalmat adott, melyben a fejlesztéseink újszerűségét ismerte el, egyebek mellett a 3D, azaz a szárítási folyamat háromdimenziós kontrollját és az erre épülő adaptív ürítési rendszer megalkotását. 
 
Kidolgoztuk és bevezettük a műszaki gyakorlatba a kontrollált szárítási folyamat, azaz a precíziós szárítás fogalmát és követelményrendszerét, melyhez az utóbbi időben nagy örömünkre többen igazodni próbálnak. Elismerve a megoldás létjogosultságát.
 
Saját gyártmányunk, a Videokontroll szárító-felügyeleti rendszer megadta az alapot az optimális szárítási folyamatot zavaró, a terményt károsító hatások kiszűrésére, a szárítási folyamat minősítésére.
A több mint négy évtizedre visszanyúló speciális tudást és tapasztalatot új társasági formában mára a DryerDoctor Kft. vette át és viszi tovább.
 
Kérjük ismerje meg a DryerDoctor Kft. törekvéseit, célját, fejlesztéseit.
 

Célunk

Partnereink segítése a mezőgazdasági szárítógépek miden eddiginél biztonságosabb és gazdaságosabb, azaz optimális működtetésében.
 

Jövőképünk

Felismertük felelősségünket abban, hogy milyen állapotban adjuk át a bolygónkat az utánunk következő nemzedékeknek. A fenntarthatóság és a környezetünk védelmének jegyében előmozdítjuk a hazánkban üzemelő új szárítóüzemek és több éve, több évtizede használatban lévő szárítók optimális üzemvitelének megvalósítását. Segíteni akarjuk a szárító tulajdonosok modernizációs szándékát és edukációval, példamutatással széleskörben szeretnénk elterjeszteni a korszerű üzemeltetési technikákat, megoldásokat. 
Munkánk eredményeként az optimálisan működő terményszárítók révén csökken a gázfelhasználás, ezzel pedig a CO2 kibocsátás.
 
Kattintson ide, ha szeretne többet megtudni a precíziós szárításról.