Greennováció 2014 Különdíj

A Professional Publishing Hungary harmadszor hirdette meg a Greennovációs Nagydíjat, de most fordult elő először, hogy szinte minden iparágból vártak pályázatokat.
Kiemelt szempont volt, hogy olyan innovatív kezdeményezéseket díjazzanak, ahol a pályázó beruházásokat, fejlesztéseket hajtott végre a környezeti terhek csökkentéséért vagy a fenntarthatóság és a helyi közösségek érdekében. Ezek alapján az alábbi 21 pályázó jutott a döntőbe:
(Forrás: elelmiszer.hu)
 
2014. március 26-án Budapesten a Falk1 Rendezvényközpontban került sor a III. Greennovációs Nagydíj eredményhirdetésére és díjátadójára. A környezetvédelmi innovációs pályázatokat 5 kategóriába sorolva értékelte a szakmai zsűri. A díjazottakat egyenként mutatta be Hartay Mihály környezetvédelmi, hulladékgazdálkodási szakértő. A „Greennovatív Termék” különdíjasához érve, megjelent a kivetítőn pályázatunk címe: „VIDEOKONTROLL a mezőgazdasági szemestermény-szárítók felügyeleti rendszere”.
A szakmai zsűri elnöke elismerő szavakkal méltatta cégünk pályázatát, és röviden összefoglalta, hogy miért a VIDEOKONTROLL-nak ítélték ezt az elismerést.
 
 
 
A díjátadó után minden díjazottról hivatalos kép készült.
A fénykép jobb oldalán látható Speiser Ferenc, a cég ügyvezető igazgatója, mellette Speiser Gábor, értékesítési vezető. Speiser Ferenc Péter, a VIDEOKONTROLL informatikai fejlesztője sajnos nem tudott részt venni a díjátadón.
 
 
A Greennovációs Nagydíj névhez illő innovatív megjelenésű díj társul. A díj mellé egy elismerő oklevelet is kaptunk.
 
A díj annak a többéves fejlesztési munkának az elismerése, melyet a környezetbarát és energiatakarékos terményszárítás kialakítása érdekében fejtettünk ki.
 
Zsűritagok:
Bálint Mária, ügyvezető igazgató, Bálint Analitika
Belák Zoltán, ügyvezető igazgató, Yourcontact
Bódis Gergely, tulajdonos, TONIC
Dr. Bándi Gyula, egyetemi tanár, környezetjog, PPKE Jog- és Államtudományi Kar
Dr. Deák Csaba, stratégiai elnökhelyettes, Nemzeti Innovációs Hivatal
Hartay Mihály, környezetvédelmi, hulladékgazdálkodási szakértő
Némethi Erika, igazgató, Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete
Petrik Ida, igazgatók, BCSDH
Tímea Balzer, Executive Assistant Manager , Sofitel Budapest Chain Bridge
 
A Videokontroll bemutatkozó prezentációja:
 

Bővebben a díjátadóról...