Szolgáltatásaink

Alapvető felhasználói igény, az egyenletesen száraz termény. Ez csak szigorú fizikai törvényszerűségek mentén és a szükséges műszaki feltételek megteremtésével lehetséges. A szárítás ma egyszerre jelent technikai, technológiai és gazdaságossági kérdést. Egy szárítónak, illetve magának a szárítási folyamatnak az optimalizálása összetett feladat. De ennél többet is elérhetünk. A szárítás ma már lehet precíziós. A növénytermesztésben a talajelőkészítés, vetés, műtrágyázás, növényvédelem és egyéb technológiai műveletek során egyre gyakrabban találkozunk precíziós megoldásokkal. Ezek alapját a helyspecifikus információ képezi, mely egy szárító esetében is rendelkezésre áll.

Szolgáltatásaink a terményszárítók optimális üzemeltetésében segítik partnereinket. Az alábbiakban részletesen is tájékozódhat.

A Videokontroll a szárítókezelők számára ad fontos információkat a vízelvonás folyamatáról, a terményszárítást teszi könnyebbé és a tűzesetek megelőzését segíti. Segítségével a legmodernebb számítástechnikai eszközök és megoldások felhasználásával, az üzemeltető számára fontos, eddig rejtett információk válnak láthatóvá.

A precíziós szárítás elvén alapuló szolgáltatásunk a terményszárító teljes diagnosztizálását teszi lehetővé úgy, hogy a fennálló problémák azonosítása után megoldási javaslatot is tesz a szárító optimalizálására. Segítségével a szárítási folyamat biztonsága és hatékonysága fokozható, az energiafelhasználás pedig minimalizálható.

Szárítóüzemet szeretne építeni? Ugye a következő 20-30 évre tervez? Szolgáltatásunk a tervezéstől, az árajánlatok bekérésén, összehasonlításán keresztül, az üzembehelyezési engedély kiadásáig kíséri beruházását. Segítségével elkerülheti a későbbi, az üzem használata folyamán jelentkező problémákat.