Videók

vissza
Az M2 Petőfi TV "Én vagyok itt..." című műsora is hírt adott az AGROmashEXPO eseményeiről, többek között a Precíziós szárítás által a termékversenyen elért eredményről.
Az AGROmashEXPO-n a Precíziós szárítás standjáról az Agroinform is hírt adott élő közvetítésben a Facebook-on 2020.01.24-én.    
2019. augusztus végén rajtolt a TV2 Innovátor című agrárinnovációkkal foglalkozó magazinműsora, amelynek adásában a precíziós szárítás is helyet kapott.
Az AGROmashEXPO-n idén is “Precíziós Szárítás – Arany Plakett” díjat vehetett át 15 szárító tulajdonos a Videokontroll mérési adataira épülő magasabb szintű kontrollált szárítási folyamat megvalósításáért.
A Karc FM rádió Modellérték című műsorában készült riport a terményszárítókban bekövetkező tűzesetek mmegelőzésével ...
A preciziós szárítás területén hozott újdonságot egy magyar fejlesztésű berendezés. A Videokontroll kevesebb energiafelhasználás mellett biztosít jobb terményminőséget.
Riport az M5 Kék bolygó című műsorában a precíziós szárításról. A precíziós szárítás elősegíti a környezeti terhelés csökkentését, a korábbihoz képest csökkenő energiaigény miatt pedig kisebb a CO2 ...
Riport az M5 Tudomány minden napra című műsorában a precíziós szárításról.
A 36. AGROmashEXPO-n a „Precíziós szárítás, DryerDoctor szolgáltatás a szemestermény-szárítók precíziós beüzemelésére” komplex rendszerének kidolgozásáért különdíjat vehettünk át Dr. Fazekas Sándor ...
A SzolnokTV Mérleg című adásában megjelent riport a Precíziós szárításról és a Videokonntrollról az OMÉK 2017 kiállításon.
A Videokontroll, a szemestermény-szárítók felügyeleti rendszere a Magyar Telekom által alapított Delfin Díj innovációs kategória nyertese lett. Számos rangos szakmai díj után, mint például a legutóbbi OMÉK, vagy AGROmashEXPO ...
A Videokontroll a szemestermény-szárító tornyok védelmét és felügyeletét biztosító, a szárítási folyamat irányítását segítő rendszer. A tűzmegelőzésen felül, komplett diagnosztikát is ad a toronyról, így lehetőség ...
2017. január 19., Kukorica & Búza konferenciasorozat, Debrecen
A 77. OMÉK Mezőgazdasági Gépesítési Díjat az RS Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. nyerte. A győztes pályázat a Videokontroll a szemestermény-szárítók felügyeleti- és tűzvédelmi rendszere címet viseli.
A Videokontroll a szemestermény-szárító tornyok védelmét és felügyeletét biztosító, a szárítási folyamat irányítását segítő rendszer. A tűzmegelőzésen felül, komplett diagnosztikát is ad a szárítóról.