Ingyenes online képzés NAK tanácsadóknak

vissza
 

Szárítani muszáj (lesz)! Ingyenes online képzés NAK tanácsadók számára

 
Kedves Partnerünk!
 
Személyes látogatásaink száma az elmúlt időszakban lecsökkent. Sajnos ritkábban találkozunk a szárítókat kezelő szakemberekkel is. Eddigi tapasztalatunk szerint nagyon fontos volt, hogy a gyakorlott és az újként belépő kezelőkkel időről időre találkoztunk, mert a felmerülő kérdéseket újra át lehetet tekinteni, vagy tisztázni. Ez bennünket is megnyugtatott, mert láttuk, hogy jó kezekben van a feladat, a technológia.
Tudjuk, hogy a személyes találkozást nem pótolja az online megoldás, de lehet hatékony.

A környezetünkben zajló változásokra reagálva ingyenes online képzést szervezünk.
 
Időpont: 2020.07.16. 09:00-12:00 óráig /Tulajdonosok, vezetők számára is hasznos tartalom/
 
Személyes találkozásaink alkalmával is mindig a szárítandó termény fontosságát hangsúlyoztuk, hogy ezt tartsuk szem előtt, ez legyen a fókuszban.
Az online képzést is ezzel indítjuk.

Ízelítő a további témákból:
  1. A mintavétel konstans módja
  2. A nedvességtartalom mérés helyes metódusa, a pontos mérés
  3. A szárítás folyamatának irányítása, a kezelő beavatkozási lehetőségei, az átlag helyes használata. A szárítózónán áthaladó termény sebességének beállítási lehetőségei
  4. A szárító leürítése az egyes terményfajták után. Leürítés módja, takarítás.
  5. A szárító, mint a raktározási nehézségek forrása, miért nem szabad a 12,5-13,5%-os sávot felfelé eltolni?
Előzzük meg a szárítótüzet!
  1. A tűzkár megelőzése, vagy minimalizálása
  2. A gyors leürítés, mint a leghatékonyabb kárelhárítási módszer
  3. A gyorsleürítést megelőző döntési helyzet
  4. A műszaknapló, mint legfontosabb segédeszköz  
 
Ha részt kíván venni a programon, ide kattintson:
 

Regisztrálok az online képzésre

 
A rendkívüli helyzetre tekintettel, a normál kétnapos képzésünkből igyekeztünk az általunk legfontosabbnak vélt témákat kiválogatni, de szívesen veszünk kérdéseket is, a válaszokat beépítjük a programba. Ha megadja az üzemeltetett szárító típusát, igyekszünk az adott típus tapasztalataira kitérni.