Ünnepélyes Arany Plakett átadás az AGROmashEXPO-n!

vissza
 

A Videokontroll és a precíziós szárítás ismerős lehet olvasóink számára, többször is foglalkoztunk a témával cikkek és sajtóközlemények formájában.
„Haladunk előre, 65 db szemestermény-szárítóban üzemel Videokontroll, ebből 38 szárító már optimalizált formában működik. Az elmúlt hónapokban azon dolgoztunk, hogy még több referenciánk legyen együttműködő partnerünk, a KITE Zrt. partnerköréből is. Hálásak vagyunk bátor, mindig újat, jobbat akaró innovatív partnereinknek. Hogy méltóképpen kifejezzük elismerésünket, Precíziós Szárítás Arany Plakettet adtunk át a 2018-as AGROmashEXPO nyitónapján 23 partnerünknek – mondta Speiser Ferenc ügyvezető.
2019-ben folytattuk a hagyományt! Újabb 15 partnerünk vette át a díjat a kiállítás hivatalos megnyitója után, a G pavilon VIP termében. Ez a díj márkafüggetlen elismerés, azt igazolja, hogy a vízelvonás folyamata kontrollált, a kukoricát károsító hatásoktól mentes, nincs túlhevítés, nincs energiapazarlás. Az optimumtól való eltéréseket felderítjük. Ezután a precíziós beüzemelés mentén végigkísérjük a precíziós szárításhoz vezető sokszor rögös úton, az együttműködést vállaló, konstruktív szakmai stábot. Végül az így elért magasabb szintű üzemeltetési forma fenntartását is segítjük.
 
 
Tovább a cikkre...