AGROmashEXPO 2020 - Precíziós szárítás díjátadó

vissza
 
Az AGROmashEXPO 2020. kiállításon 2020.01.22. 15:30-kor tartottuk az "A" pavilon galériáján a „Precíziós Szárítás” Arany Plakett díjátadó ünnepségünket. A díj fővédnöke Dr. Feldmann Zsolt az Agrárminisztérium államtitkára.
 
A Videokontroll szárító felügyeleti rendszert üzemeltető 75 gazdaságból 23 partnerünk 2018. évben, 15 szárító tulajdonos 2019-ben, 2020-ban pedig újabb hét partnerünk érdemelte ki az Arany Plakett díjat. A precíziós szárítás sikeres megvalósításáért vehették át ezen alkalomból az elismerést. Ezzel már 45 partnerünk birtokosa az Arany Plakett díjnak, képesek magasabb szinten, kontrollált módon, valóban kíméletesen szárítani.
 
A „Precíziós Szárítás” Arany Plakett a minőséget fémjelzi, reményeink szerint a korábbinál jobb minőségű száraz szemestermény szinonimája lesz hamarosan a szemestermények kereskedelmében.
 
Az ünnepélyes díjátadón Tarpataki Tamás helyettes államtitkár az Agrárminisztérium képviseletében, Hadászi László a KITE Zrt. innovációs főigazgatója és Sándor Ildikó főszerkesztő az Agrárágazat szaklap képviseletében adták át a precíziós szárítást megvalósító gazdaságok képviselőinek az Arany Plakettet.
 
Az elismerést azon gazdaságok tulajdonosai, képviselői kapják, ahol a szemestermények szárítása, az optimalizálási törekvésük és a szakszerű üzemeltetés eredményeképpen, a precíziós szárítás feltételeinek megfelelően, dokumentáltan zajlott.
 
Arany Plakett a Precíziós Szárításért 2019. díjat az alábbi partnereink vették át:
Agrosystem Zrt. Herceghalom
Aranykorona Zrt. Székesfehérvár
Miklósfai Mg-i Zrt. Nagykanizsa
Nagymágocsi Farmer Kft. Szentes
Pájtli József Tamási
Szabadszentkirályi Mg.-i Zrt.
Varga Farm Kft. Soponya
 
A legjobbak között mindig vannak kiválók!
Harmadik alkalommal tartottuk meg díjátadó ünnepségünket. Most először adtunk elismerést azon partnereinknek, akik a díjat a szemestermény-szárító optimális, azaz magas szintű, hibamentes, elismerésre méltó, egyszóval professzionális módon üzemeltették az egész szezonban. Ezt az elismerést következő partereink vették át:
Aparhanti Szövetkezet Aparhant
Belvárdgyulai Zrt. Belvárdgyula
Beremendi Mezőgazdasági Zrt. Beremend
Helianthus Kft. Adony
Palotabozsoki Zrt. Palotabozsok
Szárító Forrás Kft. Perkáta
Teveli Mg.-i Zrt. Tevel
 
 

Gartulálunk a díjazottaknak!